وبلاگ

میزان مصرف چسب کاشی در هر متر مربع

زمانی‌که درحال استفاده از چسب کاشی هستید یا در واقع برای انجام کاشی‌کاری به چسب نیاز دارید این فکر به ذهن شما خطور می‌کند که چه مقدار از چسب می‌تواند برای رفع نیاز کاشی ‌کاری شما مناسب باشد. درنتیجه تخمین زده می شود، سطحی که قرار است کاشی‌کاری شود، به چه مفدار چسب نیاز دارد. به‌همین منظور برآورد می شود که میزان مصرف چسب کاشی در هر متر مربع چقدراست. البته برای تعیین مقدار مورد نیاز چسب، عوامل دیگری نیز تأثیر دارند که یکی از این عوامل نوع چسب انتخابی شما برای این فعالیت است.

چسب کاشی

قبل‌از این‌که به بررسی میزان مصرف چسب کاشی در هر متر مربع بپردازیم، تعریفی از چسب کاشی ارائه می‌دهیم. چسب کاشی یک محصولی است که با استفاده از فرآورده ها و ترکیبات شیمیایی مختلف برای چسباندن کاشی‌ها و محکم کردن آن‌ها تولید شده‌ است. ترکیبات و مواد مؤثر موجود در این چسب ازنظر چسبندگی، در سطح بالاتری از ملات قرار دارند. همین ویژگی باعث شده افراد مختلف و کاشی کارها به ‌وفوراز چسب کاشی در فعالیت‌های کاشی‌کاری استفاده کرده و آن را نسبت ‌به ملاک یا هر نوع ماده دیگر ترجیح دهند. در ترکیبات چسب کاشی، مواد شیمیایی مختلف نظیر مواد معدنی ماسه های کوچک و بسیار ریز، به‌علاوه نوع خاصی از سیمان که سیمان پرتلند نام داشته، استفاده ‌شده است. سازندگان این چسب، هنگام ساخت، آزمایش‌های متعددی انجام دادند تا کیفیت این چسب به‌گونه‌ای باشد که برای چسبندگی کاشی به سطح، بیشترین کارایی را داشته باشد.

چسب کاشی

روش اندازه گیری میزان چسب کاشی مورد نیاز

حال که دانستید میزان مصرف چسب کاشی در هر متر مربع موضوعی با اهمیت است. باید دانست که روش اندازه گیری میزان‌ چسب کاشی به چه صورت است.

برای تعیین اندازه ‌گیری دقیق میزان چسب کاشی بهتر است نوع چسب در نظر گرفته شود. به این صورت که کدام نوع چسب، چسب کاشی خمیری یا چسب کاشی پودری برای فعالیت نیاز است. چنانچه از چسب کاشی خمیری استفاده کرده‌اید براساس تجربه و برآوردی که صورت‌گرفته برای یک مترمربع بیش‌از سه کیلو چسب نیاز است. به‌طور دقیق‌تر می‌توان گفت، به‌صورت حداکثر چهار کیلو و به‌صورت حداقل سه کیلو چسب کاشی خمیری برای یک مترمربع نیاز است. لازم به ذکر است، هنگامی‌که دارید با چسب خمیری کاشی کار می‌کنید حتماً احتیاط کنید. لذا دستی که به چسب آغشته شده با چشم شما تماس پیدا نکند و چنانچه به‌صورت غیرارادی این اتفاق افتاد، حتماً با آب فراوان آن قسمتی که چسب با آن برخورد کرده را کاملاً مورد شستشو قرار دهید.

چنانچه انتخاب شما چسب پودری باشد تقریباً برای یک مترمربع حداقل چهار و به‌صورت حداکثر پنج کیلو چسب باید تهیه شود. این چسب نیز به‌ دلیل استفاده ی مواد شیمیایی در آن هنگام استفاده، نیازمند رعایت نکات مراقبتی می‌باشد. چنانچه قسمتی از پودر به پوست یا چشم شما برخورد کرد باید اقدامات لازم برای شستشوی آن را به‌صورت سریع انجام دهید.

جهت دانستن اطلاعات بیشتر و معایب آن می توانید به مقاله معایب نصب کاشی با چسب سر بزنید .

چسب دو جزئی یوروفلکس

معرفی چسب دو جزئی یوروفلکس چسب دو جزئی یوروفلکس از جمله چسب های بسیار قوی، غیر خورنده، قابل رنگ، قابل

چسب کاشی دوگوکیم

چسب کاشی دوگوکیم چسب کاشی دوگوکیم  از محصولات با کیفیت در بازار ایران و خاور میانه است که به دلیل

چسب کاشی پرسلانی پروسر ترکیه

چسب کاشی پرسلانی پروسر ترکیه از محصولات پر طرفدار شرکت پروسر ترکیه می باشد. از این محصول برای استفاده در

انواع چسب کاشی

برای اطلاع بیشتر و دقیق‌تر از میزان مصرف چسب کاشی در هر متر مربع، ضرورت دارد شناخت خود درباره چسب کاشی و انواع آن را بالا ببرید. همان‌طورکه می‌دانید چسب کاشی دارای مدل‌ها و انواع گوناگونی هست که در این مطلب شما را با انواع گوناگون این چسب آشنا می‌کنیم. در یک دسته‌بندی کلی، چسب کاشی را به دو نوع چسب کاشی پیش‌ساخته و چسب کاشی ملات تقسیم ‌بندی کرده اند.

  •  چسب کاشی پیش‌ساخته

 نوعی چسب کاشی است که ترکیبات و متریال‌های آن را از قبل آماده کرده اند. به این نوع چسب، چسب های ارگانیک نیز می‌گویند. عموماً بیشترین کاربرد این قبیل چسب ها برای کاشی‌کاری دیوار است. برای ساخت این چسب عموماً ماده‌ای بنام بنه که یک ماده شیمیایی بوده بیس کار قرار می‌گیرد. سپس از طریق نفت خام و کاربرد لاستیک، آن را به تولید انبوه در می آورند. لازم به ذکر است که این مدل از چسب را نمی‌توان برای مناطقی استفاده کرد که در معرض رطوبت قرار دارند؛ زیرا رطوبت موجود در فضا باعث می‌شود این چسب نتواند کیفیت لازم برای چسبندگی کاشی را تأمین کند.

  •  چسب کاشی ملات

کاشی ملات نیز نوعی چسب کاشی براساس نازک ‌کاری می‌باشد. این چسب بیسی سیمانی دارد. به‌همین دلیل به آن چسب ملات می‌گویند. از نظر شکل ظاهری پودری می‌باشد. بنابراین هنگامی‌که قرار است آن را برای کاشی‌کاری استفاده کنید حتماً آن را با آب حل کنید. دو رنگ از این چسب وجود داشته که سفید و طوسی است. با توجه به این‌ که قرار است کاشی‌کاری در چه محلی انجام شود می‌توانید رنگ چسب متناسب با کاشی را انتخاب کنید.

  • چسب خمیری کاشی

 نوع دیگر چسب‌های خمیری کاشی هستند. همان‌طورکه از نام این چسب می‌توان فهمید به‌صورت خمیری بوده و از نظر وزنی سنگین‌وزن نیستند. به علاوه  سرعت چسبندگی کاشی و سرامیک را در سطح بالا دارند. یعنی هنگامی‌که این چسب پشت کاشی یا موزاییک زده می‌شود با برخورد کاشی و موزاییک چسب کاری شده به سطح، می‌توانید در سریع‌ترین زمان شاهد چسبندگی کاشی به سطح باشیدد. برای ساخت این چسب علاوه براین‌که مواد شیمیایی و مواد معدنی نیاز هست از رزین‌های دارای اکرلیک نیز استفاده می شود. همین مواد افزودنی باعث شد که این نوع چسب خمیری را بتوان در محیط‌های داخل و خارج ساختمان مورداستفاده قرارداد. به‌علاوه هیچ حساسیتی نسبت ‌به میزان رطوبت وجود ندارد درواقع رطوبت موجود در هوا یا شرایط محیطی نمی‌تواند از اثر چسبندگی این چسب بکاهد.

کلام آخر

چسب کاشی از فرآورده‌های شیمیایی جدید بوده که به‌دلیل کیفیت بالایی که استفاده از آن دارد همواره مورد تقاضای کاشی کاران و مشتریان قرار دارد. برهمین اساس، تولیدکنندگان این چسب اقدام به تولید چسب کاشی به دو صورت پودری و خمیری نموده اند تا کاربران این چسب بتوانند براساس نیاز خود به چسب کاشی و براساس محیط و سطحی که قرار است کاشی‌کاری بر روی آن انجام شود، نوع چسب دلخواه را انتخاب کنند. در این مقاله به بررسی به این پرداختیم که میزان مصرف چسب کاشی در هر متر مربع

 چه مقدار است. سپس بیان بیان شد که در تعیین میزان چسب کاشی، نوع چسب یعنی خمیری و پودری بودن آن اهمیت زیادی دارد

ورود

حساب کاربری ندارید؟

.
فروشگاه
0 مورد سبد خرید
حساب من