چسب کاشی خمیری بر پایه رزین های امولسیون اکریلیک و روان کننده ها و کنسانتره پودرهای معدنی و مواد برای چسباندن کاشی و سرامیک بر روی سطوح مختلف بتنی و گچی و حتی کاشی های قدیمی و کلیه سطوح صاف می باشد.

یکی از مهمترین مزایای چسب کاشی خمیری، سرعت و سهولت کار، مقرون به صرفه بودن و نظافت آن در نصب کاشی می باشد. میزان مصرف در هر متر مربع بستگی به نوع سطح زیر کار چون مسطح و همچنین بر روی شیارهای پشت کاشی حدود 4 تا 5 کیلو در متر مربع دارد.

کاربردهای چسب کاشی خمیری 

  • چسب کاشی روی کاشی (سطوح قدیمی)
  • نصب آسان کاشی بدون برداشتن کاشی قدیمی
  • کاشی روی سطوح سیمانی
  • کاشی روی سطوح گچی
  • نصب نماهای سنگی بر پایه رزین های مصنوعی

بدون وجود مواد مضر برای پوست دست.

چسب کاشی خمیری آماده با بالاترین کیفیت و اطمینان در اختیار شماست و به شما امکان چسباندن کاشی بر روی انواع سطوح مانند سیمان، گچ، کاشی روی کاشی، کاشی کامل تا سقف و حتی نصب آینه را می دهد. بر روی خود سقف … برای شما ایجاد کند. چسب کاشی به تمام نیازهای شما پاسخ مثبت می دهد و بهترین کیفیت را با بالاترین کارایی ارائه می دهد.

نحوه استفاده چسب کاشی خمیری

ابتدا سطح زیر کار باید تمیز و خشک باشد و از هرگونه کثیفی و چربی پاک شود و در مواردی که ناهمواری سطح بیش از حد است سطح را با ملات و چسب بتن صاف کرده سپس چسب کاشی خمیری را بزنید. روی سطح مورد نظر با چاقوی بتونه شانه شده و کاشی را در محل مورد نظر قرار دهید و در جای خود محکم کنید. بعد از 24 ساعت برای ضربه زدن و 72 ساعت بعد آماده استفاده خواهد بود.(استفاده از چسب کاشی بیشتر باعث استحکام کار نمی شود)

نگهداری: به مدت 18 ماه دور از سرما نگهداری شود. پس از ساخت هر ملات یا بتن با چسب بتن، سطح کار را بیش از یک روز مرطوب نگه دارید.

انواع سنگ و سرامیک به یک نسبت آب را جذب نمی کنند، مثلاً کاشی چینی نسبت به سرامیک معمولی آب را بسیار کمتر جذب می کند، بنابراین در هنگام استفاده از ملات ماسه و سیمان برای چسباندن انواع کاشی ها به چسبندگی بیشتری نیاز دارد و حتی از سنگ ها نیز استفاده میشود، سرامیک های چینی یا سنگ های گرانیتی و سنگ هایی که پشت آنها رزین و توری است به دلیل جذب آب از ته به کف یا صفحه گردان نمی چسبد و این مشکل بعد از 4-6 ماه خود را نشان می دهد. زمانی که پروژه ها به بهره برداری می رسند.

نکته

کار با چسب و خمیر پودر سرامیک همیشه راحت تر از ملات ماسه و سیمان است و کاربرد این مواد بسیار بیشتر از ملات ماسه و سیمان است، پس چرا کارفرمایان معتبر ترجیح می دهند از ملات سیمان و ماسه استفاده کنند؟ دلیلش هم واضح است، یکی اینکه کارفرمایان محترم حاضر به آزمایش مواد جدید نیستند، اگر بدانند استحکام چسبندگی و دوام چسب کاشی خمیری حداقل 4 برابر ملات ماسه و سیمان است، دیگر از آن استفاده نخواهند کرد.

دیدگاه  بعدی این است که فکر می کنند هزینه های استفاده از چسب کاشی خمیری بیشتر است. با محاسبه وزن ملات ماسه سیمان در هر متر مربع با ضخامت متوسط 2 سانتی متر، متوجه می شویم که در هر متر مربع 40 کیلوگرم بار وارد ساختمان می شود. اگر وزن چسب کاشی حداکثر 5 کیلو در هر متر مربع باشد، در مرحله اول، هر متر مربع سازه ما 35 کیلوگرم سنگین تر بود که به معنای پایه ضخیم تر، ستونی با تیرهای مقطع بزرگتر و سنگین تر بود.

از یک طرف که هزینه مصالح سازه را 10 درصد افزایش می دهد و از طرف دیگر چسبندگی و کیفیت پایین تری را به همراه دارد، شاید قیمت چسب های کاشی خود کمی بیشتر از ملات ماسه و سیمان باشد، اما وقتی کاهش را در نظر میگیریم. قیمت مصالح ساختمانی ما متوجه می شویم که هزینه های سربار کمتر و کیفیت افزایش یافته است.

 

چسب کاشی خمیری

 

کار با چسب کاشی خمیری

خمیر چسب کاشی خمیری را روی سطح مورد نظر پخش می کنند (سطح باید صاف، تمیز و عاری از هرگونه آلودگی باشد) و سطح را با ماله شیاردار صاف می کنند. (ضخامت شیار باید متناسب با قطر کاشی و سرامیک باشد و برای کاشی های کوچک حدود نیم سانتی متر و با توجه به نوع کاشی تا 1.5 سانتی متر خواهد بود). در صورت تاخیر در این امر، برای برداشتن سطح تشکیل شده روی سطح چسب، باید مجدداً چسب باقیمانده روی سطح کار را با کاردک بیرون کشید.

پس از گردگیری کاشی و سرامیک مورد نظر (شستشو با آب بهترین روش است) باید روی سطح چسب زده شده چسبانده شوند. دیوار و میزان تماس چسب با آن بررسی شده است (سطح پشت کاشی باید حداقل 65 درصد با چسب پوشانده شود) در غیر این صورت عمق شیارهای ماله افزایش مییابد. 

 میزان مصرف چسب کاشی خمیری

مصرف چسب خمیر کاشی با توجه به کیفیت چسب، سطح کار و نوع کاشی 2.5 تا 4 کیلوگرم در هر متر مربع می باشد. ‌

مشخصات چسب کاشی خمیری

اگر سطح زیر کار از قبل پوشش دیگری (مانند کاغذ دیواری) داشته باشد، قبل از شروع کار، پوشش قبلی باید برداشته شود.(توجه داشته باشید که سطوح لغزنده به طور کلی بستر مناسبی برای کاشی کاری نیستند). در مورد کاشی روی کاشی، با توجه به اینکه پاک کردن کامل و دقیق چربی از روی کاشی قدیمی غیر عملی است، توصیه می شود سطوح روی کاشی قدیمی را لعاب دهند.

کاشی دمای محیط کار باید حداقل 20 درجه سانتیگراد باشد. از افزودن آب و هرگونه مواد اضافی دیگر (سیمان، خاک، سنگ و …) به چسب کاشی خودداری کنید. چسب خمیر کاشی باید به دور از سرمای زیر 12 درجه و همچنین از گرمای غیر معمول نگهداری شود.

قابلیت های چسب کاشی خمیری 

  • چسبندگی و کشش خوبی به سطح کار دارد.
  • مقاوم در برابر تنش های ساختمانی مانند زلزله های خفیف، نشست ها و فروریختگی ساختمان
  • انعطاف پذیری بسیار بالا برای ترک یا شکستگی برای نصب در کاشی (حتی پس از گذشت چندین سال).
  • پس از خشک شدن در برابر آب و رطوبت غیر قابل نفوذ بوده و چسبندگی خود را حفظ می کند.
  • پس از تنظیم، در برابر سرما و گرما پایدار است.

 

چسب کاشی خمیری

 

خرید چسب کاشی خمیری

اگر قصد خرید چسب کاشی خمیری را دارید باید به چند نکته توجه ویژه داشته باشید. اولین و مهمترین نکته این است که خرید خود را از فروشگاه ها و سایت های معتبر مانند هوم فیکس انجام دهید.

بهتر است خرید خود را از وب سایت ها و مراکزی که در این زمینه فعالیت می کنند انجام دهید. این وب سایت ها به راحتی می توانند اطلاعات بسیار مهمی مانند قیمت چسب کاشی خمیری و یا قیمت هر چسب کاشی دیگری را در اختیار شما قرار دهند. همچنین اگر سوالی دارید می توانید به راحتی از کارشناسان این سایت بپرسید. 

قیمت چسب کاشی خمیری

برای چسباندن کاشی و سرامیک باید از بهترین نوع چسب خمیری استفاده کرد و در این میان باید به قیمت مناسب توجه کرد.فروشگاه اینترنتی مصالح ساختمانی هوم فیکس انواع کاشی و سرامیک مناسب حمام و سرویس بهداشتی، شیرآلات، لوازم چینی و لوازم ساختمانی را با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت عرضه می کند. 

مزایا چسب کاشی خمیری

  • استحکام و چسبندگی بسیار بالا
  • استفاده آسان و اجرای سریع
  • افزایش ضریب ضد آب و مقاومت در برابر رطوبت
  • امکان تولید در رنگ های مختلف
  • عدم آلودگی و گرد و غبار ناشی از ترکیب مصالح برای ساخت ملات کاشی در داخل ساختمان
  • کاهش وزن سازه، به دلیل کاهش ضخامت محصولات
  • انعطاف پذیری کافی در برابر ارتعاشات و حرکت محدود ساختمان
  • چسبندگی عالی به سطح کاشی های قدیمی
  • افزایش زمان برای نصب کاشی 

معایب چسب کاشی خمیری

  • قیمت بالا نسبت به ماسه و سیمان
  • باید درک صحیحی از عملکرد آن داشته باشید.
  • بعد از چسباندن جز در بعضی موارد راهی برای جدا شدن وجود ندارد.
  • اما به نظر اکثر کارشناسان این محصول بسیار مناسب تر از سایر محصولات موجود در بازار امروز برای چسباندن است.
  • بنابراین، می توانید این معایب چسب کاشی خمیری را نادیده بگیرید و با خیال راحت آن را انتخاب کنید.

انواع چسب کاشی خمیری

چسب های خمیری را می توان برای نصب بر روی سطوح کاشی، سطوح بتنی، گچ و صفحات چوبی استفاده کرد.این چسب ها با کاربرد بسیار آسان و استحکام خمشی عالی در خمیر سخت شده آماده استفاده هستند. به طوری که هرگونه عارضه مربوط به سطوح بتن، گچ، چوب و … را به خوبی تحمل می کند.

چسب خمیری شیمی ساختمان

چسب خمیری شیمی ساختمان برای نصب هر نوع کاشی، سرامیک و موزاییک بر روی سطوح چوبی، گچی، بتنی و کناف مناسب است. چسب کاشی خمیری پومکس ضد آب و مناسب برای فضاهای مرطوب است. 

چسب خمیری پروسر ترکیه

چسب خمیری پروسر ترکیه یک چسب بسیار قوی است که برای مصارف ساختمانی مانند کاشی، آجر، سرامیک و … استفاده می شود.